nedeľa 9. marca 2014

OTO - VÝSLEDKY 2014

Je skvelé, že aj v takej "dedine" ako je Slovensko sa už po štrnásty raz konalo prestížne oceňovanie najobľúbenejších televíznych tvárí. Tento ročník príjemne prekvapil asi všetkých, ktorí OTA sledovali. Osvedčená moderátorská dvojica Adela a Sajfa ukázali, že sú majstrami improvizácie a spontánneho humoru, keď mi viackrát spôsobili brušné problémy od smiechu. Sympatické bolo, že sarkastickými narážkami nevtipkovali len na celebritách, ale aj na sebe. Nemeckými hláškami, ktorými komunikovali s generálnym riaditeľom TV Markíza si asi získali obdiv viacerých televíznych divákov. Poďme už k samotnému oceňovaniu. 

Tak ako po minulé roky, aj teraz sme našli veľa kontroverzných rozhodnutí divákov. Minulý rok som sa zastával názoru, že sa OTO môže premenovať na MISS (keďže vyhrávali hlavne osobnosti, ktoré očarujú aj niečim iným ako talentom). Teraz to bolo iné.

MODERÁTORKA TV SPRAVODAJSTVA - Lucia Barmošová
OSOBNOSŤ TV OBRAZOVKY - Patrik Herman
MODERÁTOR TV ŠPORTU - Peter Varinský
KOMENTÁTOR TV ŠPORTU - Marcel Merčiak

Všetky štyri ocenenia patria svojím majiteľom úplne zaslúžene. Lucia Barmošová je skvelou moderátorkou - o tom niet pochýb. Patrik Herman dal Reflexu dušu a o Lampárni ani nehovorím. Športové ocenenia boli jednoznačné a víťazi neboli žiadnym prekvapením. Merčiak získal štvrtú sošku - predal mu ju sám Karol Polák (komentátorská legenda).

NAJLEPŠIA SPEVÁČKA - Celeste Buckingham
NAJLEPŠÍ SPEVÁK - Miro Žbirka
NAJLEPŠIA HUDOBNÁ SKUPINA - Fragile

Úprimne ma potešilo to, že sa stala najlepšou speváčkou Celeste. Ďalším dvom víťazom som to doprial, aj keď možno nie sú mojou šálkou kávy.

MODERÁTOR ZÁBAVNÝCH PROGRAMOV - Andrej Bičan
SERIÁL ROKA - Búrlivé víno
HEREC ROKA - Lukáš Latinák
HEREČKA ROKA - Helena Krajčiová
OBJAV ROKA - Marcel Chlpík

Pozastavím sa pri objave roka. Marcelko je veľmi milý a zlatý chlapec, no stopercentne si cenu nezaslúžil. Sedemročný chlapec sa predsalen nemôže porovnávať s dospelými a skúsenými divadelnými hercami. Voči Jurajovi Lojovi bola kategória veľmi nespravodlivá - ale už sa to nezmení. Gratulujem, a dúfam, že Marcelovi nestúpne sláva do hlavy.

ZÁBAVNÝ PROGRAM (EVENT) ROKA - Milujem Slovensko
PROGRAM (EVENT) ROKA - SRDCE pre deti
SIEŇ SLÁVY - Juraj Kukura
CENA TÝŽDENNÍKA ŽIVOT - Pavol Barabáš

Juraj Kukura je legenda a jeho príhovor bol najkrajším okamihom celej slávnosti. Milujem Slovensko si cenu zaslúžilo a aj keď s tým možno nie som úplne uzrozumený tak aj Srdce pre deti.

ABSOLÚTNY OTO - Marcel Merčiak

/počas príhovoru Juraja Lelkeša, ktorý predal cenu Merčiakovi sa o veľmi vtipný moment postaral Sajfa, keď sa na dvoch povrazoch hompáľal priamo nad hlavami odovzdávajúcich/

GRATULUJEM VÍŤATOM!!

Selfie P. Varisnkého

Sajfa na povrazoch.

Copyright © 2014. MT Production and Tomáš Čorej.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára